Fiat bij Nefkens | Uw dealer in de regio (2024)

ONTDEK ONS RUIME AANBOD

expand_more

expand_more

Toon 79 resultateneastfilter_listUitgebreid zoeken

Voor ieder wat wils. Kies nu uw model!

Is uw auto aan onderhoud toe?

Plan vandaag nog een werkplaatsafspraak bij Nefkens.
Altijd vertrouwd op weg!

Fiat bij Nefkens | Uw dealer in de regio (1)

Bekijk alle modellen

Ontdek meereast

Topolino

Ontdek meereast

500E

Ontdek meereast

500 Hybrid

Ontdek meereast

500X

Ontdek meereast

600

Ontdek meereast

600E

Ontdek meereast

Panda

Ontdek meereast

Fiat acties bij Nefkens

Fiat Festa del Colore

Tijdens Festa del Colore profiteert u van aantrekkelijke kortingen op zowel de Fiat 500e als de Fiat 600. Ontdek snel meer!

Ontdek meereast

FIAT 500 HYBRID AFSCHEIDSDEAL

Ciao Bella! Profiteer tot € 2.900,- voordeel of Private Lease vanaf € 279,- per maand met onze Fiat 500 Hybrid afscheid-deal. Wees snel, want de voorraad is beperkt!

Ontdek meereast

Bekijk alle Fiat actieseastBekijk alle Nefkens actieseast

Nefkens Acties

Business Deals Finale Weken

Profiteer nu nog van BPM-vrijstelling, hoge kortingen én 0% financial lease op uw nieuwe bedrijfswagen tijdens de Business Deals Finale Weken Nefkens. Wacht echter niet te lang, want de levertijden nemen toe!

Ontdek meereast

Tot €120 cashback op Michelin banden bij Nefkens

Michelin banden: €120 cashback! Tot 28 juli ontvangt u bij Nefkens tot wel €120 cashback op MICHELIN Toerisme & 4x4 banden. Ga goed voorbereid de zomer in!

Ontdek meereast

Nefkens Pop-Up Outlet Store

Bij de Nefkens Pop-Up Outlet Store in Bunnik profiteert u tot en met 30 juni van onwijs scherpe meeneemprijzen en kortingen tot wel tot maar liefst €10.000!

Ontdek meereast

Nefkens aircocheck en opfrisbeurt

Geef uw airco een opfrisser met de Nefkens Aircocheck en opfrisbeurt. Voor maar € 24,95 controleren onze professionals de werking van uw airco, temperatuur en de hygiëne van uw airco.

Ontdek meereast

Private Lease Deals bij Nefkens

Stap moeiteloos en betaalbaar in uw nieuwe auto met de Nefkens Private Lease Deals! En dat vanaf slechts € 299,- per maand Ontdek nu meer!

Ontdek meereast

Nefkens Editions

Maak rijden uniek met onze Nefkens Editions.

Ontdek meereast

Bekijk alle Nefkens actieseast

Fiat Nieuws

Nieuwe Fiat Grande Panda

De nieuwste versie van de Panda is nu verkrijgbaar en is beter dan ooit tevoren, met een vernieuwd, futuristisch en compact design. Ontdek nu meer!

Ontdek meereast

DE NIEUWE Fiat 600e

Met de Fiat 600e beschikt u over de ideale crossover SUV, met een vrolijke en moderne uitstraling. Met de Fiat 600e ervaart u de ruimte, het comfort, de veelzijdigheid, de functies & natuurlijk La Dolce Vita.

Ontdek meereast

Bekijk al ons Fiat nieuwseastBekijk ons nieuwseast

Nefkens Nieuws

Lancia bij Nefkens

Op vrijdag 7 juni 2024 is de komst van de Lancia Ypsilon feestelijk gevierd. Tijdens een VIP-event is de nieuwe premium Lancia vestiging in De Meern is de Ypsilon onthuld.

Ontdek meereast

Met trots kondigen wij aan dat Nefkens per 1 december 2023 de 8 vestigingen van Henri & Herman heeft overgenomen. Lees meer over wat dit betekend voor u.

Ontdek meereast

Nefkens sponsort voor het 10e jaar op rij auto's aan stichting Alpe d'HuZes. Wij zijn vereerd om deel uit te maken van dit unieke en sportieve evenement. Samen vooruit!

Ontdek meereast

OVERHEIDSSUBSIDIE 2024

Profiteer ook van de overheidssubsidie op 100% elektrische voertuigen bij Nefkens. Bij aankoop van een nieuwe of gebruikte personenauto kunt u uw subsidie-aanvraag indienen.

Ontdek meereast

Ontdek de nieuwe modellen

Ontdek hier als eerst de nieuwste modellen van Peugeot, Citroën, DS Automobiles, Opel, Alfa Romeo, Abarth, Fiat, Jeep en Carver.

Ontdek meereast

4X4 EN TREK VAN DANGEL BIJ NEFKENS

Speciaal voor de vooruitstrevende ondernemer presenteert Nefkens de 4x4 en TReK van Dangel. Deze duurzame alleskunners gaan geen enkele klus uit de weg. Ontdek ze nu bij Nefkens.

Ontdek meereast

OVERNAME VOS CITROËN DEN BOSCH

Nefkens de nieuwe Citroën-dealer in Den Bosch. Graag informeren wij u dat de activiteiten van Vos Den Bosch per 1 juli 2023 zijn overgenomen door Nefkens en wij per 1 augustus verhuizen naar Rietveldenweg 38.

Ontdek meereast

NEFKENS VAKANTIETIPS

Ga zorgeloos en voorbereid op vakantie met de vakantietips en check van Nefkens! Wat zijn de regels in het buitenland en wat kunt uzelf checken? U leest het hier!

Ontdek meereast

Bekijk al ons nieuwseast

Fiat bij Nefkens | Uw dealer in de regio (27)

Nefkens

al bijna 150 jaar uw mobiliteitsleverancier

Nefkens is mobiliteitsleverancier met vestigingen door heel Nederland. Nefkens is actief in de regio's Amersfoort, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en Utrecht. Bij Nefkens werken betrokken vakmensen. Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto? Of bent u wellicht op zoek naar een goede bedrijfsauto? Is uw auto toe aan een APK-keuring, onderhoud of reparatie? Heeft u schade aan uw auto of pech? Wij staan voor u klaar om u snel en vakkundig weer op weg te helpen.

Bovendien staat transparantie bij ons centraal. Dat merkt u direct wanneer u een van onze vestigingen bezoekt. Zo heeft u bijvoorbeeld met behulp van ons digitaal diagnoserapport de touwtjes in handen bij een reparatie. U ontvangt van ons een compleet, vakkundig en duidelijk adviesrapport en u bepaalt wat wij voor u repareren.

Van harte welkom!

Fiat bij Nefkens | Uw dealer in de regio (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Corie Satterfield

Last Updated:

Views: 6334

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Corie Satterfield

Birthday: 1992-08-19

Address: 850 Benjamin Bridge, Dickinsonchester, CO 68572-0542

Phone: +26813599986666

Job: Sales Manager

Hobby: Table tennis, Soapmaking, Flower arranging, amateur radio, Rock climbing, scrapbook, Horseback riding

Introduction: My name is Corie Satterfield, I am a fancy, perfect, spotless, quaint, fantastic, funny, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.